Nukkekotikylä Doll Landia hurmaa

 In Kulttuuri, Matkavinkit, Yleinen

Kesällä 2024 Joutsan vilkas kulttuuritarjonta täydentyi pirteällä uutuudella, kun nukkekotikylä Doll Landia avautui vierailijoille.

Doll Landia on Joutsan kirkonkylällä sijaitseva erikoinen nähtävyys, joka on toistasataa minihuonetta ja yli 6 000 miniatyyriesinettä sisältävä nukkekotikylä. Nukkekotikylässä riittää ihmeteltävää, pieniä yksityiskohtia on niin paljon, ettei kaikkea yhdellä käynnillä edes huomaa! Doll Landian nuket seikkailevat muun muassa kuvitteellisella Joutsan rautatieasemalla junaratoineen ja rentoutuvat Juntti Pubissa.

Lisäksi Doll Landiassa on kahvila, jossa on ihmisille tarkoitetun kahvilan ohella myös nukkekahvila ja maailman pienin yleinen sauna barbiekoon nukkevieraille. Kahvilan seiniltä löytyy nukke valokuvanäyttely ja myymälästä sekä nukkekotiesineitä että lahjatavaraa, molemmista suurin osa Joutsassa valmistettuja.

Voit tutustua Doll Landiaan myös netin kautta; Instagramista, Facebookista ja YouTubesta sekä dolllandia.fi -kotisivuilta löytyy maistiaisia nukkekotikylästä, informaatiota aikuisten nukkeharrastuksesta ja askarteluohjeita.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search