Petaammeko sinulle vuoteen tunnelmalliseen tupaan, laadukkaaseen hirsihuvilaan vai kenties puuhun? Ehkä haluat tehdä aikamatkan mummonmökkiin tai rapsutella illalla kotieläimiä. Vai nukkuisitko tähtitaivaan alla? Tulitko porukalla, perheellä vai pääsitkö nauttimaan olostasi ihan yksin? Joutsassa vieraanvaraisuus on verissä ja moni vierailu venähtänyt. Olipa vierailun tarkoitus tai budjetti mikä tahansa,
meillä syöt ja nukut hyvin

kellari-muikku

Maista Joutsa

Kun nälkä yllättää matkailijan, tarjoavat Joutsan ravintolat monipuolisia herkkuja. Kirkonkylällä voit maistaa kuuluisia Suonteen muikkuja tai tehdä makumatkan Intiaan saakka. Leivonmäen suunnalta löydät suussa sulavia leivoksia sekä palkittua cheddar-juustoa.

Myös pitsan, hampurilaisen ja kebabin ystäville löytyy annoksia, joilla varmasti lähtee kovempikin nälkä. Nopean pysähdyn eväät voit napata mukaan huoltoasemalta tai grilliltä.

Päiväkahvit voi nauttia kirkonkylällä tai ihanassa maalaismiljöössä.

Joutsaisia unia

Viivähdätkö Joutsassa yhtä päivää pidempään? Silloin haluamme tarjota sinulle maistuvia matkoja höyhensaarille. Voit itse valita haluatko nukkua tähtitaivaan alla, kodikkaan hotellihuoneen hyväilyssä vai mutkattomassa mökkimajoituksessa. Erikoisuuksia etsivälle on tarjolla majoitusta jopa korkealla puussa puumajassa.

Kesäparatiisina tunnetussa Joutsassa riittää mökkejä ja huviloita vuokrattavaksi. Alueella toimii useita mökkivuokraajia, jotka tarjoavat vuokralle kesäisiä keitaita puhtaiden järvien, kuten Päijänteen, Suonteen ja Säynätjärven, rannoilta. Myös ympärivuotista mökkivuokrausta ja maatilamatkailua harjoittavia toimijoita on useita.

(Majoituskohteet löydät painikkeesta avautuvan sivun alaosasta).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search